Vålerenga Fotball

Velkomstinformasjon

Velkomstinformasjon
 
 
 
 
Innmelding
 
Når en ny spiller har fått plass på et lag i Vålerenga, er det viktig at det blir fylt ut innmeldingsskjema for spilleren innen kort tid. Innmeldingsskjemaet finnes på www.vif-bredde.no. Har personen spilt i en annen klubb tidligere, er det også viktig at et overgangsskjema fylles ut. Treneren eller laglederen skal hjelpe til med dette. Ferdig utfylte skjemaer skal leveres til klubbkontoret. Spillerne kan ikke spille for Vålerenga før de er registrert/før overgangen er ferdig behandlet, blant annet pga forsikring.
 
Trenere/lagledere
 
Trenerne og laglederne gjør en veldig viktig jobb for Vålerenga fotball. Trenerne har ansvar for aktivitetene under trening, og laglederne har ansvar for det administrativ for laget. Det er trener/lagleder som har kontakt med administrasjonen i klubben. Alle trenere og lagledere i barnefotballen er foreldre som jobber gratis. Det samme gjelder de fleste ungdomslagene. Det er alltid behov for flere foreldre i lagledelsen – har du noe du ønsker å bidra med, så ta kontakt med oss!
 
Medlemskontingent og treningsavgift
 
Det sendes ut to fakturaer til alle spillere pr år. Det ene er medlemskontingent som alle medlemmer betaler. Det andre er treningsavgift. Treningsavgiften dekker hoveddelen av lagets kostnader for treninger. Treningsavgiften varierer fra lag til lag og år til år, avhengig av antall treninger, satsing etc. Medlemskontingent og treningsavgift blir sendt ut i begynnelsen av året, og må betales innen fristen for at man skal være med på treninger og kamper.
 
Dugnader
 
Dugnad bidrar til å holde aktivitetsavgiften nede. Det koster også penger for å delta i cup/serie og for utstyr (baller, vester, kjegler etc). Noen av disse kostnader er lagt som dugnad så treningsavgiften ikke skal øke betraktelig mer. Dugnadene for laget er pålagt for alle som er med i Vålerenga fotball. De vanligste dugnadene er aktiviteter under DNB Cup (for eksempel kioskvakt eller trivselsvakt), vakt på Intilitly Arena ifm eliteseriekamper, og evt salgsdugnad(lodd e.l.). Spillere/foresatte har også anledning til å delta på dugnad som vakt på Intility Arena når Vålerenga Fotballa Herrer spiller kamper. Med tre vakter i løpet av sesongen, slipper man å betale treningsavgift del 2(1150,- i 2017). Enkelte lag har flere dugnader så de kan unne seg noe ekstra som for eksempel en sommerfest med mat og drikke, ekstra utstyr til spillerne etc. 
 
Foreldre
 
Gjør dere kjent med foreldrevettreglene
 
Som spiller i Vålerenga får du:
 
 ·       Som medlem har du forkjøpsrett til å kjøpe billetter til kampene som fort kan bli utsolgt, for eksempel cupfinale.
·        Delta i et fantastisk fellesskap
·        Fordeler hos flere av våre samarbeidspartnere
 
 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift