Vålerenga Fotball

Fellesaktivitet ungdom 2016

Fellesaktivitet ungdom 2016

Informasjon om betaling og påmelding for treningsleir Gøteborg 1-3 april 2016

 

Spillere

 

Egenandelen er på 2200,-.


Dere vil få tilsendt en faktura for egenandel og innkjøpspris på loddene (kr 11 pr stk) , denne vil totalt være på kr 2640 for de som har solgt 40 lodd.
De spillerne som har solgt 40 lodd har kr 1200,- som benyttes til å betale denne fakturaen. Egenandelen blir dermed kr 1440. (noen få har solgt færre eller flere, og de får spesifiserte regninger for dette).
Spillere som ikke har solgt lodd får faktura på kr 2200,-. Dette gjelder spesielt nye medlemmer.

 

Send en e-post til tine@vif.no dersom du ikke har mottatt faktura ila uke 4. Betaling = bekreftet påmelding spillere. Du er registrert påmeldt når betalingen er mottatt. Vi må sende inn endelig liste for overnattinger innen 25.februar, dvs at vi er nødt til å ha dette klart i god nok tid før den tid. Betalingsfrist er 10.februar.

 

Lommepenger:

Foresatte bestemmer selv hvor mye lommepenger de ønsker å sende med sine barn. Det vil ikke være lagt opp til aktiviteter knyttet ekstra kostnader, og det er ikke noen kiosk eller butikk rett ved oppholdstedet, dvs at behovet for lommepenger i utgangspunktet skal være liten.

 

Trenere/lagledere/styremedlemmer

 

Klubben dekker egenandelen for inntil 2 trenere/ansvarlige pr lag. Hovedregelen er da at dette går til de trenerne som er mest engasjert, men for noen er det for eksempel bare en trener som kan, og da blir det for eksempel en trener og en lagleder som får dekket egenandelen.  Klubben dekker egenandelen for styremedlemmer i hovedstyret, barnestyret, ungdomsstyret og talentstyret, valgt etter årsmøte 2016. Dersom lagene ønsker å ha med seg flere rundt laget, oppfordrer vi til at dette kan dekkes av lagskassen, evt privat. Egenandelen er på 2200,- 

 

Betaling = bekreftet påmelding.

 

Påmeldinger fra trenere, lagledere og styremedlemmer sendes til; tine@vif.no innen 5.februar. Bruk vedlagte påmeldingsskjema.

 

Foresatte/familie

 

Vi har rom for flere hvis det er noen familiemedlemmer som ønsker å være med for å se på treninger, kamper og være en del av miljøet. Egenandelen er det samme, altså 2200,- og påmelding sendes til tine@vif.no innen 5.februar. Bruk vedlagte påmeldingsskjema. Betaling = bekreftet påmelding.

 

Vi har forståelse for at det for noen ikke passer å reise på treningsleir. Dersom du vet at du ikke får vært med, send meg en e-post med beskjed om dette så snart som mulig og innen 27. januar. De som ikke er med og som har solgt lodd, må betale inn hele beløpet for loddpengene; 1200,- for 40 lodd.

 

Vi ser veldig frem mot å reise på felles treningsleir for alle våre ungdomslag i april. Ta kontakt med Tine Grødahl; tine@vif.no for spørsmål.

 

* Egenandelen dekker følgende for alle: Buss, overnatting, frokost, lunsj og middag. For spillerne dekker den også alle aktiviteter som er organisert av klubben (treninger, kamper etc).

* Se vedleggene «Informasjon om treningsleir i Gøteborg» og «Agenda treningsleir» for mer informasjon om treningsleiren.

* Se vedlegg for skriv til søknad om permisjon fra skolen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift